Dan Bilzerian har virkelig alt, som en sund ung mand kunne drømme om, og han ved, hvordan han kan skabe opmærksomhed med det. På Twitter har han 270,000 følgere, på Facebook har han 1,3 millioner følgere og på Instagram er det 1,8 millioner.

Hvordan startede det hele? Dans far er multimillionæren, Paul Bilzerian, og han er lidt dodgy i forretningsverden. Han blev kendt skyldig for bedrageri med aktier og skatter og skulle endda bruge tid i spjældet. Dans far, Bilzerian, måtte også returnere al den uretfærdigt indsamlede rigdom tilbage til staten. Der er stadig ingen, som ved, hvor mange penge Paul var i stand til at skjule fra fogeden.

En ung Gud

Lad os antage at hans anden søn, Dan Bilzerian, præsterede at skaffe de fleste af hans penge på ærlig vis. Med et spil poker var dette sociale mediefænomen i stand til at vinde mere end 60 millioner kroner. Han brugte også fire år i militæret, han var stuntmand i filmen “Olympus Has Fallen” og har tjent endnu flere penge som investor.

Resultatet af alt dette noble arbejde var en imponerende bankkonto, en atletisk krop, et mandligt skæg og en heroisk mentalitet. Men denne tilsyneladende drengede rollemodel har stadig en stor mængde feminine træk. Den 33-årige halvgud poster også fotos, hvor han poserer med kæledyr samt andre dyr, og han virker relativt forfængelig.

Med et hedonistisk liv kommer der ofte en smule arrogance, og vi kan se dette, da han elsker at vise sig selv frem på de sociale medier. Dette kan godt se en smule sørgeligt ud for en voksen person.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu!

Navn

Email