MMBlog

/MMBlog

About MMBlog

Blogger @ http://monkeymotoblog.com, Rider on ROADRIDE @ Youtube and Contributor IMN

Honda CB400SS Or Yamaha SR400,Which Your Favorit One??

Dear Readers, Nowaday, Thumper bike is becoming popular again. Single Cylinder Engine, big capacity of engine, simplicity of technology, attract the numbers of bikers to have it again for any purposes. The popular bike, actually the ceaper of this kind motorcycle is Honda CB400SS and Yamaha SR400! The CB400SS, have a great story because it have a “CB” name, and Yamaha SR400, actually a great Thumper in the Europe. […]

By | January 13th, 2016|Blogging activity, Kontributor|0 Comments

Yamaha Fino 125, Launch In Indonesia, Make Yourself Special!

Dear Readers, in the nineth of January 2016 Yamaha Indonesia launch the new motocycle called Yamaha Fino 125. Replacing the exist Fino 110, the Fino 125 have a bigger capacity, more efenciency of fuel consumtion, and more stylish! There are so many witnesess of the launch procession in Bandung West Jawa, because it’s located in Cikapundung Park, the famous public area in Bandung. […]

By | January 9th, 2016|Blogging activity, Kontributor|0 Comments

Full Face Helmet or Open Face, Which Yours?

Dear Readers, there are so many type of motorcycle out there. But generally, there are two kind of helmet that is well-known in the market , first the helmet  full face, second the helm open face . both type of the helmet is extremely easy to found , popular brand of helmet make of various variation and color. Whats yours? […]

By | January 5th, 2016|Blogging activity, Kontributor|0 Comments

Brica B-Pro 5 Alpha Edition Dengan Honda CBR600RR!

https://www.youtube.com/watch?v=3ikwb91UH7U Sobat IMN yang luar biasa, riding adalah aktifitas yang seperti dua sisi mata uang, gak serupa! kadang menyenangkan, tapi juga kadang ada juga hal konyol yang bikin jengkel, hehe. Oleh karena itu, riding di jalan raya, menggunakan sepeda motor, akan jadi lebih asyik apabila momen selama ridingnya diabadikan Sob. dulu, sekitar lima tahun lalu, action cam atau kamera aksi adalah komoditi yang masih tergolong high-profile, harganyapun tinggi! tapi sekarang, udah ada banyak produsen bermunculan, dan membuat harga action cam menjadi lebih terjangkau. seperti inventaris MMBlog dan Breakthru ini Sob, mereknya Brica B-Pro 5 Alpha Edition. […]

By | June 30th, 2015|Kontributor|1 Comment

Jupiter MX King dan MX 150 Resmi Rilis, Nih Brosurnya Sob!

  Sahabat IMN yang luar biasa, kemarin dari sirkuit karting sentul, Jawa Barat, Yamaha Indonesia meluncurkan secara resmi gacoan baru mereka yang punya Nama Jupiter MX King dan Jupiter MX 150. Motor yang merupakan penerus dari kesuksesan Jupiter MX 135 ini mengusung tema bebek sport yang punya tongkrongan superb, sangar, dan kekinian. Tentu menarik banget Sob, terlebih ini motor juga ada fitur entertaintmentnya di speedometer yang menyapa ridernya ketika motor dinyalakan, bisa di setting juga sapaannya! […]

By | March 13th, 2015|Kontributor|6 Comments